ICONIK STUDIO Madrid 2009. A high efficiency photography studio and shared rental office space within an 80 sq. meter semi-basement where four rental posts were defined within the main longitudinal axis of the space.
.
A vertical glass element was introduced to provide strategic acoustic control and separation from the photographer's main work space in the background. This part of the program includes desk space for both photographer and partner, a meeting table, storage space and flexible open space for photo shoots.

ICONIK STUDIO Madrid 2009.  A high efficiency photography studio and shared rental office space within an 80 sq. meter semi-basement where four rental posts were defined within the main longitudinal axis of the space. 
.
A vertical glass element was introduced to provide strategic acoustic control and separation from the photographer
ICONIK STUDIO Madrid 2009.  A high efficiency photography studio and shared rental office space within an 80 sq. meter semi-basement where four rental posts were defined within the main longitudinal axis of the space. 
.
A vertical glass element was introduced to provide strategic acoustic control and separation from the photographer
ICONIK STUDIO Madrid 2009.  A high efficiency photography studio and shared rental office space within an 80 sq. meter semi-basement where four rental posts were defined within the main longitudinal axis of the space. 
.
A vertical glass element was introduced to provide strategic acoustic control and separation from the photographer
ICONIK STUDIO Madrid 2009.  A high efficiency photography studio and shared rental office space within an 80 sq. meter semi-basement where four rental posts were defined within the main longitudinal axis of the space. 
.
A vertical glass element was introduced to provide strategic acoustic control and separation from the photographer
ICONIK STUDIO Madrid 2009.  A high efficiency photography studio and shared rental office space within an 80 sq. meter semi-basement where four rental posts were defined within the main longitudinal axis of the space. 
.
A vertical glass element was introduced to provide strategic acoustic control and separation from the photographer